Hovedseksjon

Kurs

Kurs

På Veitvet tilbyr vi kurs som barna er med på. Kursene organiseres innenfor idrett eller kultur og varer i 1 måned. Våre aktivitetsledere setter opp kurs innenfor disse områdene og leder kursene i grupper. Kursene har fokus på sosial kompetanse og utvikle nye ferdigheter. Det vil bli muligheter for at foresatte kan komme å se på hva barna har lært seg i en kursperiode. For å delta på kursene, må du melde ditt barn på hver måned ved å bruke linkene under:

 

Idrett er et kurs som tar for seg en valgt aktivitet, hvor barna skal utvikle seg innenfor fysisk aktivitet. Våre aktivitetsledere setter opp et kurs innenfor en gitt idrett hvor de lærer seg teknikker og spiller kamper.

Kultur er et kurs som tar for seg ulike aktiviteter, blant annet dans, drama, kunst og håndverk, forming og lage kunstverk. Kurset har fokus på skaperglede og fokuserer på å lage ting som kan vises fram til dere foreldre.

 

Alternativt kan barnet ha uteaktiviteter dersom det ikke er ønskelig med et kurs. Aktivitetsskolen anbefaler at barnet melder seg på annethvert kurs.

Påmeldingslinker

Klikk på barnets klasse for å melde barnet ditt på kurs.

 

1.trinn

2.trinn

3.trinn

4.trinn