FAU

Alle foreldre som har barn i skolen, er medlemmer av skolens Foreldreråd. Når det er foreldremøte, velger foreldrene (Foreldrerådet) medlemmer til Foreldrerådets Arbeidsutvalg (FAU).

FAUs arbeidsoppgaver er blant annet å:

• Skape kontakt mellom skolen og lokalsamfunnet
  • Informere og høre alle foreldre om aktuelle saker
  • Bidra til at samarbeidet mellom hjem og skole er godt
  • Samarbeide med elever, rektor og lærere
  • Ta initiativ til sosiale aktiviteter for elevene og foreldre
  • Uttale seg om relevante saker fra kommunen eller skolen

FAU stiller også i forskjellige organer som er viktige for skolen:

• FAU utnevner lederen i Driftsstyret. Du kan lese om driftsstyret på skolens nettsider.
  • Representanter fra FAU deltar i Skolemiljøutvalget, der elever og lærere også er representert.

På Veitvet skole jobber FAU i grupper:

• Natteravngruppen, som rekrutterer og organiserer natteravnene på Veitvet
  • Skolemiljøgruppen, som jobber med å forbedre miljøet på skolen og AKS
  • Bibliotek-gruppen, som jobber med å få skolens bibliotek i drift
  • Politisk gruppe, som jobber med å påvirke bydelen til å bidra når det er behov for større tiltak i nærmiljøet
  • Arrangementsgruppen, som jobber med å tilrettelegge for arrangement i nærmiljøet

Veitvet FAU består av:

Samt representanter fra hvert trinn. For en liste over hvem som er FAU-representant på ditt trinn og kontaktinformasjon, se listen til høyre.

Oslo kommunale foreldreutvalg (KFU)

• KFU er foreldrenes arbeidsutvalg på kommunalt nivå.
  • Hensikten er å koordinere skolenes behov og ønsker i kommunen, og å drive opplæring og erfaringsutveksling.
  • Oslo KFU holder en rekke kurs, seminarer og møter som FAU-ledere, nestledere og foreldre har muligheten til å delta på.
  • Les mer om Oslo KFU